pixel

Webdesign

Een geslaagde website? Dat is een combinatie van grafisch aantrekkelijk webdesign, overtuigende foto’s, SEO-webteksten die scoren in Google en snelheid. Wel, met al die facetten houden we rekening bij Necess. Wij zorgen voor een snel werkende website die makkelijk gevonden wordt.

Uitgelicht project

Work in progress

Werp hier alvast een blik op de website van
RV install, één van de laatste projecten waar we aan gewerkt hebben. Zo krijg je een perfect idee van de mogelijkheden van jouw website.

VERTEL ONS JOUW VERHAAL!

Bij een kopje koffie luisteren we graag naar jouw wensen en noden. Op zoek naar een website op maat? Geef ons een seintje, we bekijken het graag samen met jou!

WEBDESIGN

Bij Necess zijn we grafisch onderlegd en we maken dan ook een website die eruit springt. Een website in een aantrekkelijk jasje, perfect vormgegeven en snel. Een plekje op het web dat perfect aansluit bij het imago van je zaak en (potentiële) klanten kan overtuigen. Bespreek je grafische wensen op het vlak van webdesign met ons en we komen met een voorstel op maat.

SEO

In samenwerking met externe partners zorgen we ervoor dat jouw website vlot vindbaar is in Google. We zorgen voor SEO-webteksten waar Google én de bezoekers van smullen. Vlot leesbare teksten die overtuigen. Zonder geslaagde teksten is jouw website immers amper vindbaar in Google.

Search Engine Optimization is levensbelangrijk voor jouw website en we besteden er dan ook de nodige aandacht aan.

CMS

Kleine aanpassingen die wil je waarschijnlijk zelf doen? Alleen, dan mag het niet te complex zijn. Omdat we bij Necess gebruik maken van een handig CMS kan je ook makkelijk zelf een tekstje, een foto of een blogartikel toevoegen. Zo ben je niet altijd van ons afhankelijk. Wij vertellen je met plezier meer over al de mogelijkheden.

KLAAR OM JE ONDERNEMING EEN DIGITALE BOOST TE GEVEN?

Contact

0476 24 71 35
vansteenacker.axl@necess.be
Torenstraat 59
2243 Pulle