pixel

Online Marketing Bureau

Jouw bedrijf laten groeien met de hulp van het internet? Het kan! Necess zet zich graag in om ook van jouw project een succes te maken!

Meer verkopen?

Ja! Door in te zetten op online groei kan je jouw verkopen een serieuze boost geven! Wij staan steeds klaar om ondernemers te ontlasten en te helpen groeien!

Enkele succesverhalen

Bij Necess nemen ze écht de tijd om te luisteren. Het resultaat van mijn website voldoet dan ook perfect aan mijn verwachtingen. Zonder tijd te verliezen of de kosten de hoogte in te jagen.

Martine

Online marketing Bureau

Axl heeft onze website ontworpen. De samenwerking is erg vlot verlopen. Axl was beschikbaar, denkt mee na over het ontwerp en levert ook een goede service nadat de site online werd geplaatst! Een aanrader!

Jan

Toffe, vlotte ondernemer die zijn vak zeer goed kent!
Bedankt voor de verschillende tips.

Tilke

Hoger scoren in Google?

Hoger scoren in Google doe je met deze 12 Effectieve seo tips. Zo zorg jij ervoor dat je vindbaar bent in Google, tips die wij zelf ook volop toepassen om online te scoren

Een vernieuwing van onze website was dringend aan de orde. Via via kwamen we in contact met Axl. Na een eerste informatief gesprek hebben we beslist om samen in zee te gaan.

We hebben duidelijke afspraken gemaakt rond timing en opdracht. Door drukte bij ons op kantoor, kwam af en toe de timing in gedrang, maar door Axl’s ingrijpen en bijkomende werkzaamheden is het resultaat een plaatje geworden.


Super ondernemer; die out of the box denkt, zoekt mee naar oplossingen, is flexibel en gaat ervoor.

Nele

Wij denken met je mee

Zo vertalen we jouw verhaal en waar je naartoe wilt in een online strategie.

Als online marketing partner zetten wij ons dagelijks in om samen met onze klanten te werken aan hun online aanwezigheid. We zetten onze kennis en ervaring graag in voor jouw project. We ontlasten drukke ondernemers die willen groeien. Dankzij een effectieve online strategie zetten we hun bedrijf in the picture en zorgen we voor meer omzet.

Hoe we dat doen?

Ieder bedrijf is uniek, we stemmen onze aanpak dus af op jouw wensen, noden maar vooral op je doelen.

Ontvang een gratis offerte!

Online marketing inzetten?

Dat beslis je niet op 1 dag!

Dat Weten wij ook! Maar je goed informeren is een must. Wij geven je graag gratis advies op maat waarmee je aan de slag kan.

Tijdens een verkennend gesprek toetsen we af wat voor jullie het beste is en zo bezorgen we jou gericht advies.

Wij zijn onderweg naar de top, we nemen je graag mee!

Eens horen kan geen kwaad toch?
Wat is trouwens het effect van niets doen?

0476 24 71 35

“Een beller is sneller!”

Scoor jij al online?

Neen? Dan behoor je tot de grote meerderheid. Maar wat als we je vertelden dat er nog grote kansen op jou liggen te wachten?

Het internet is er voor iedereen, en iedereen is continu online. Op Facebook, Instagram, Linkeding, Whatsapp, … Of wie weet ben jij wel iets aan het opzoeken op Google. Yes dat doen we allemaal.

Wat we niet allemaal doen is opvallen in die digitale wereld. Er zijn heel wat mogelijkheden, laten we beginnen met volgende vragen:

  • Ben je vindbaar tussen de zoekresultaten?
  • Daarmee bedoelen we niet wanneer je je bedrijfsnaam intypt maar probeer eens iets algemeen gebonden aan je sector. Verkoop je drinkenbussen, zoek dan eens op “drinkenbus kopen”.

  • Werkt je website op mobiele toestellen?
  • In 2018 verliep 58% van al het verkeer via mobiele toestellen. Je verliest dus heel wat mogelijke klanten met een niet aangepaste website.

  • Weet je exact wat er op je website gebeurt?
  • Wat doen mensen op je website, welke pagina’s bezoeken ze, kopen ze iets aan, … Je kan het perfect opvolgen, maar doe je het al?

  • Bereik je nieuwe klanten?
  • De belangrijkste vraag van allemaal! Doen je website, je advertenties, je Facebookpagina, … wat je ervan verwacht? Of mis je nog iets? We bekijken het graag samen met je!

Start vandaag nog!

Ontvang een gratis offerte op maat!

8 + 14 =

Let’s meet!

Fan van koffie?!

We hebben heel wat lekkere, exotische koffie’s klaarstaan. Kom zeker eens proeven!

Ondertussen bespreken we jouw online marketing project. Waarmee ben jij geholpen en wat zijn je doelen? We leren je graag kennen!

0476 24 71 35

Op weg naar meer klanten

Waarmee kunnen we jou helpen?

Webdesign

Adverteren

Online Marketing

KLAAR OM JE ONDERNEMING EEN DIGITALE BOOST TE GEVEN?

Contact

0476 24 71 35
vansteenacker.axl@necess.be
Torenstraat 59
2243 Pulle