pixel

Over Necess

Als student begonnen is half gewonnen! 

Van Steenacker Axl

Van Steenacker Axl

Zaakvoerder

Er zijn natuurlijk heel wat webdesigners, adverteerders en online marketeers, maar wat maakt Necess nu bijzonder?

Als zaakvoerder ben ik, Axl Van Steenacker, al jaar en dag gepassioneerd door het internet. Wat begon met de aanschaf van een boek over HTML & CSS, is ondertussen uitgemond in een eigen bedrijf in webdesign: Necess.

Tijdens mijn studie Toegepaste Informatica aan de Karel de Grote Hogeschool was het natuurlijk een kleine stap naar een eigen bureau in webdesign. Een kleinschalig bureau, waar een aanpak op maat en een persoonlijke benadering centraal staan. Hier wordt nog echt geluisterd naar wat de klant wil.

Ben je op zoek naar een website op maat, al dan niet in de regio Antwerpen, dan vind je in Necess de geknipte partij. Wij denken met je mee, ontwerpen een performante website op maat die perfect samenvloeid met jouw online marketing. Zo dragen wij ons steentje bij aan de groei van jouw onderneming. Ondertussen hebben we al best wel wat referenties opgebouwd in Antwerpen en omstreken.

Maak een afspraak, zodat we samen de mogelijkheden tot samenwerking kunnen bekijken. Je zal aangenaam verrast zijn door de aanpak en het effect van je op maat gemaakte website.

WIJ DENKEN MET JE MEE

Op zoek naar een specifieke oplossing voor je website? Wij denken graag met je mee! We staan je met raad en daad bij en reiken je oplossingen aan.

Dankzij onze uitgebreide interesse in en kennis van webdevelopment kunnen we je oplossingen op maat aanbieden.

KLAAR OM JE ONDERNEMING EEN DIGITALE BOOST TE GEVEN?

Contact

0476 24 71 35
vansteenacker.axl@necess.be
Torenstraat 59
2243 Pulle

flag