pixel

Online Adverteren

Met online advertenties steek je jouw concurrentie voorbij. Gegarandeerd bovenaan in Google? Of nieuwe leads verzamelen met behulp van Facebook advertenties.

Meer conversies

Reik boven je concurrentie en zorg voor meer omzet!

Google Ads

Sociale Media

Jouw bedrijf lanceren?

Contacteer ons

Resultaat
dat telt!

Resultaten van LE-koeltechniek

Euro / aanvraag

%

Return On Investment

Waarom overschakelen op online marketing?

Wij hebben het uitgetest voor jou! Wat is het verschil tussen online en offline marketing. Maar belangrijker, wat werkt het beste?

GETEST! Online vs Offline marketing. Wat werkt het beste?

Google ads

In Google adverteren is vaak een eerste opstap om nieuwe klanten en leads te scoren. Wanneer iemand in Google zoekt op een bepaald zoekwoord kunnen we onze advertenties tonen.

Met Google advertenties kan je dus jouw plaats boven de concurrentie claimen.

Facebook ads

Op Facebook kan je op verschillende manieren adverteren. Er zijn veel soorten advertenties. We kunnen nieuwe bezoekers bereiken die je nog niet kenden of aan retargeting doen.

Retargeting is een zeer krachtige methode om bezoekers van jouw website om te zetten naar betalende klanten.

Door in te zetten op Facebook advertenties kunnen we nieuwe bezoekers bereiken of vorige bezoekers overtuigen om toch voor jouw product te gaan. Een zeer krachtige marketingtool!

Ons Aanbod

Online adverteren

Dankzij op maat gemaakte landingspagina’s, afgestelde advertenties en een uitgewerkte strategie zorgen we ervoor dat jouw advertenties past in je online marketing puzzel. Indien gewenst ontwikkelen we die puzzel zelfs voor jou!

Moet ik adverteren?

Er zijn heel wat mogelijkheden om online nieuwe klanten te scoren. Adverteren is er daar 1 van. Afhankelijk van welk budget jij graag uitgeeft aan marketing denken wij graag aan een originele en creatieve oplossing.

We zoeken graag mee met jou naar de oplossing die bij jou past. Contacteer ons voor een gratis consultatie. Dan bekijken we hoe jij online kan scoren!

Google Ads & Sociale Media

  • Uitgebreide analyse
  • Uitgewerkte strategie
  • Mappen van doelgroep
  • Instellen Google Analytics
  • Opzetten Facebook Pixel
  • Wekelijkse opvolging
  • Wekelijkse optimalisatie
  • Maandelijkse rapportage
  • Full service support
Wat kan je verwachten?

Wij zorgen voor de volledige uitwerking van uw advertenties. Van het schrijven van de advertentie tot het toevoegen van de nodige extensies. We voorzien de nodige visuals en denken mee in hoe we jouw bedrijf het beste promoten. Zo ben jij zeker van een optimaal rendement.

We werken niet met een opstartkost. We staan u wel bij in het uitwerken en implementeren van uw marketing strategie.

Jouw verkoop een boost geven?

Met advertenties kan je een grote doelgroep bereiken. Met de juiste instellingen en goede strategie kan je zo jouw verkoop een serieuze duw in de rug geven.

Het grote voordeel van online adverteren?

Door in te zetten op online adverteren, hetzij adverteren in Google of adverteren op Facebook, krijg je extra inzichten in jouw doelgroep.

Tijdens en voor jouw advertentie verzamelen we data over jouw doelgroep. Met deze data kunnen we de advertentie verder optimaliseren en zo zorgen voor een betere ROI voor jouw advertenties. Opvolgen wie je website of landingspagina bezoekt is dus een must!

Waar je met een flyer of brochure in het duister tast, hoeveel mensen ook effectief je website bezocht hebben of contact hebben opgenomen, kan je met online advertenties precies weten hoe vaak er geklikt is op je advertentie en hoe we jouw potentiële klanten beter kunnen bereiken.

Online adverteren ook inzetten om jouw bedrijf te laten groeien? Wij helpen jou graag!

KLAAR OM JE ONDERNEMING EEN DIGITALE BOOST TE GEVEN?

Contact

0476 24 71 35
vansteenacker.axl@necess.be
Delphine Adriaensstraat 13
2275 Lille