pixel

Webapplicatie laten maken

Wij staan bedrijven bij in de ontwikkeling van een webapplicatie op maat. Dankzij de nodige kennis en ervaring zorgen wij voor een gebruiksvriendelijke applicatie.

We leggen de focus op een gebruiksvriendelijk geheel. Zo kunnen jullie efficiënter werken.

Efficiënter werken met een webapplicatie op maat

Iedere webapplicatie die wij maken draagt bij aan een efficiëntere werking. Dat doen we door jullie bottle-necks bloot te leggen. Eens we weten waar het stroef loopt kunnen we op zoek naar een gepaste oplossing. Hoe beter we jullie werking in kaart kunnen brengen hoe beter de oplossing dagelijkse problemen kan oplossen.

Persoonlijke service

Een webapplicatie laten maken gebeurt niet op 1 dag. Wij zetten ons dagelijks in voor een optimale samenwerking met onze klanten. Door snel in te spelen op vragen weet iedere klant steeds de huidige status van het project. We staan dus steeds klaar als vaste partner voor web projecten, dankzij een vlotte communicatie en een flexibele werking zorgen we voor de correcte afhandeling van ieder project.

Klant in de kijker

Toen de kinderboerderij in Pulle besloot om een webapplicatie te laten maken stonden we klaar om hen te helpen.

Dankzij de juiste technologie, de nodige opvolging en vlotte communicatie ontwikkelden we een applicatie waarmee ze dagelijks hun werking kunnen opvolgen.

Een webapplicatie laten maken?

Contacteer ons

Jouw webapplicatie is steeds

e

Gebruiksvriendelijk

Met een webapplicatie wil je jouw werking efficiënter maken. Iedereen moet er vlot mee aan de slag kunnen. Om die garantie te kunnen bieden zetten we extra in op een gebruiksvriendelijk geheel.

Mobiel vriendelijk

Je applicatie moet altijd en op eender welke plaats beschikbaar zijn. Dat wil zeggen dat je zowel op je computer als op je mobiele telefoon gegevens moet kunnen raadplegen. Wij zorgen daarvoor!

Op maat

Ieder project is uniek. Ieder bedrijf heeft andere noden of werkt op een andere manier. We gaan op zoek naar inefficiënties en verbeteren je algemene werking dankzij een aanpak op maat.

Geïntegreerd met andere diensten

Je werkt intern misschien al met bepaalde tools. Doen die exact wat je wilt doen? Super! Wij zorgen ervoor dat iedere applicatie daar gewoon mee verder kan werken.

Altijd online

Dankzij super snelle en betrouwbare servers kunnen wij instaan voor een applicatie die klaar staat wanneer jij ze nodig hebt. Zowel op je bureau als op locatie.

Persoonlijke service

Een webapplicatie zet je niet op 1..2..3 op. Er gaat een heel proces aan vooraf. Om te bepalen wat jij wel of niet nodig hebt werken we nauw samen. Je weet altijd met wie je samenwerkt en hoe je project loopt.

Je webapplicatie door ons laten maken

Als vaste partner voor het ontwikkelen van webapplicaties staan wij bedrijven graag bij in het optimaliseren van hun dagdagelijkse werking. Door in te zetten op een betere werking heb je meer vrije tijd, verhoog je je winst of kan je je beter focussen. Je beslist niet op 1 dag met wie je hiervoor wilt samenwerken.

Eens kennismaken?

Wie weet vormen we de ideale match! Laten we elkaar alvast leren kennen. Je kan bij ons terecht via onderstaand nummer of neem contact op.

0476 24 71 35

Waarom zou je een webapplicatie laten maken?

Er zijn verschillende doelen van een webapplicatie op maat. De meest voorkomende is tijdsbesparing. Door je processen in kaart te brengen sporen we inefficiënties op en optimaliseren we je werking. Het zijn vaak kleine taken die veel tijd innemen. Saaie taken die steeds hetzelfde zijn en vaak terugkomen kan je verhelpen door een webapplicatie te laten maken.

Efficiëntie

Wanneer je een webapplicatie laat maken kies je voor een vlottere werking. We zorgen ervoor dat algoritmes vervelende taken uit handen nemen en dat jij kan focussen op belangrijke zaken.

f

Optimalisate

We starten steeds met een grondige analyse. In die analyse gaan we op zoek naar de bottlenecks binnen jouw organisatie. Eens we weten wat er beter kan zorgen we voor een applicatie die je werk verlicht.

Hoe maken we jullie webapplicatie?

Iedere case is uniek, de werking binnen jouw bedrijf loopt vaak anders dan die van je concurrent. Iedereen voert een bepaalde taak uit op een andere manier.

Webapplicatie laten maken proces

Agile ontwikkeling van jullie webapplicatie

1) Analyse

We weten graag waaraan we beginnen. Zijn er inefficiënties die onopgemerkt bleven? Wat zijn jouw doelen? Waar liggen de prioriteiten?

Het zijn vragen waarop we een antwoord bezorgen tijdens de analyse. Zo zijn we zeker dat we op eenzelfde lijn zitten en verspillen we geen kostbare tijd

Tijdens de analyse stellen we een overzicht samen van alle functionaliteiten en taken die moeten worden uitgevoerd. Dat noemen we de backlog. Iedere sprint selecteren en verwerken we elementen uit deze backlog.

2) Technologie

Van zodra we een goed beeld op jullie case hebben gaan we op zoek naar de gepaste technologie. Iedere technologie heeft andere unieke eigenschappen, we koppelen die eigenschappen aan jullie noden om zo tot een ideaal eindresultaat te komen.

3) Sprints

Iedere sprint is een vastgelegde periode waarin we nieuwe functionaliteit voor jouw webapplicatie uitwerken. Op het einde van iedere sprint leveren we resultaat op. Dat heeft als voordeel dat de basis functionaliteit snel klaarstaat.Zo kan jouw bedrijf snel aan de slag met de nieuwe applicatie en ontwikkelen we steeds verder.

Een sprint duurt vaak 2 weken.

Deployment

Na iedere sprint zorgen we ervoor dat jullie team aan de slag kan met de nieuwe features. We werken steeds met een testversie. Dat is een exacte kopie van je webapplicatie waarop zowel wij als jullie nieuwe functionaliteit kunnen testen. Na iedere sprint worden al deze nieuwigheden toegevoegd aan de werkelijke applicatie.

Vooraleer we nieuwe functionaliteit aan de webapplicatie toevoegen zorgen we voor uitgebreide tests. Zo kan jij gerust zijn dat de applicatie die jullie dagelijks gaan gebruiken werkt zoals het hoort. Vinden we toch een fout? Dan kunnen we die fout heel nauwkeurig isoleren en de andere nieuwigheden toch al beschikbaar maken. Zo garanderen we resultaat na iedere sprint.

We plannen zoveel sprints in als nodig. Tijdens iedere sprint ontwikkelen we nieuwe functionaliteiten en verwerken we feedback.

4) Support

Ook nadat we alle nodige functionaliteit verwerkt hebben zorgen we voor een correcte opvolging. We hangen je webapplicatie aan verschillende alarmbellen. Zo horen we onmiddellijk wat er fout gaat en kunnen we snel ingrijpen.

Je kan dus gerust zijn dat je zowel nu als in de toekomst kan rekenen op Necess als partner voor jouw webapplicatie. We helpen zowel met het maken van je webapplicatie als de verdere opvolging.

Waar we op letten bij het maken van jullie webapplicatie

De ontwikkeling van jullie applicatie op maat is een gevoelig werk. We zorgen ervoor dat jullie bedrijfswerking gedigitaliseerd wordt en dat deze continue beschikbaar is. Om dat in goede banen te leiden bouwen we maar best enkele garanties in.

Testomgeving

Om zeker te zijn dat alles werkt zorgen we voor een testomgeving. Die staat rechtstreeks tussen onze nieuwe ontwikkelingen en de webapplicatie die jullie dagdagelijks gebruiken.

b

Knappe code

Een webapplicatie valt en staat met de kwaliteit van de code. Bij het maken van eender welke webapplicatie zorgen wij voor kwalitatieve & overzichtelijke code. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles mooi gedocumenteerd is.

e

Versiebeheer

Om nieuwe functionaliteiten vlot te kunnen ontwikkelen zorgen we voor verschillende versies. Zo kunnen verschillende ontwikkelaars samenwerken en versie per versie samenvoegen op de finale webapplicatie.

Versiebeheer met Git

KLAAR OM JE ONDERNEMING EEN DIGITALE BOOST TE GEVEN?

Contact

0476 24 71 35
vansteenacker.axl@necess.be
Torenstraat 59
2243 Pulle