pixel

Breng meer klanten naar jouw zaak

Gratis e-book

Op zoek naar meer klanten?

Download nu uw gratis e-book met 5 praktische tips om klanten tot bij jou te laten komen in plaats van andersom.

Preview

Zo laat je klanten tot bij jou komen
in plaats van andersom

5 praktische en direct toepasbare tips om meer klanten tot bij jou te laten komen. Zo vind jij meer klanten voor jouw product of dienst.

Ben jij steeds op zoek naar nieuwe klanten? Dan is dit gratis e-book een echte aanrader! We helpen u graag op weg naar een succesvolle online aanwezigheid.

Webdesign Op Maat - Necess Webdesign

Inleiding

In een wereld waarin alles en iedereen online te vinden is, is het belangrijker dan ooit om op te vallen in de massa. Met de juiste strategieën zorg je ervoor dat je bezoekers omzet naar klanten. Op deze manier vinden mensen hun weg naar jouw bedrijf en wat jou beter maakt dan de concurrentie. Zo bespaar jij tijd met het eindeloos zoeken naar nieuwe klanten. Deze tijd kan je dan weer investeren in het uitbouwen van je bedrijf.

Over Necess

Necess is een webdesign bureau gevestigd te Pulle (Zandhoven). Een webdesignbureau opgericht onder het student ondernemer statuut met het oog op het ontwikkelen van professionele en degelijke websites. Een website heeft namelijk een grote invloed op je onderneming. Je kan een site gerust bekijken als een online visitekaartje. Enkel is dit visitekaartje altijd en overal bereikbaar. Zo sta je steeds paraat als een potentiële klant een probleem heeft waarvoor jij de oplossing aanbiedt. Bij Necess hebben we dit goed begrepen. Daarom ontwikkelen we onze websites steeds met het oog op verkopen. Een website die niets opbrengt, is namelijk van geen waarde. Als je website voor jou verkoopt kan jij je focussen op het uitbouwen van je onderneming. Hoe meer klanten je website opbrengt, hoe beter. Als je nu denkt dat jouw bedrijf een groeispurt gaat maken na het online plaatsen van een topwebsite dan moeten we je toch even teleurstellen. Een website draagt bij aan jouw digitale marketingstrategie. Maar om van die strategie een verkoopmachine te maken is meer nodig dan enkel een goede website. We vertellen je graag meer over het inzetten van je website als verkoper in het vervolg van dit document.

1) Bied een duidelijke oplossing aan

Wees duidelijk over jouw plaats in het oplossen van een probleem. Hou hierbij rekening met de actie die je een potentiële klant wilt laten uitvoeren. Zorg er dus voor dat je bezoeker weet met wat je bezig bent en hoe hij jouw oplossing kan gebruiken.

Tip: Laat enkele kennissen je site nalezen, zo weet je dadelijk of je teksten en design goed zitten. Als alles in één oogopslag duidelijk is zit je goed!

In de praktijk

Jouw bedrijf draait goed maar je haalt niet de gewenste resultaten die je in gedachten had. Je moet steeds op zoek naar klanten of je marketingstrategie werkt niet echt. Hiervoor bieden we bij Necess de oplossing. Door het ontwikkelen van goed onderbouwde websites brengen we ondernemers een stap dichter bij het uitbouwen van hun business.

Ter illustratie

Bekijk dit praktisch voorbeeld in het volledige e-book

15% gelezen

Download het e-book om meer over deze tip te weten te komen. Ontdek ons voorbeeld rechtstreeks uit de praktijk en leer nog 4 super waardevolle tips!

Zo laat je klanten tot bij jou komen in plaats van andersom. We leggen het je graag uit!

Volledig e-book lezen?

KLAAR OM JE ONDERNEMING EEN DIGITALE BOOST TE GEVEN?

Contact

0476 24 71 35
vansteenacker.axl@necess.be
Delphine Adriaensstraat 13
2275 Lille