pixel

Eigen branding & Scoren in Google

Case study: catronics.be

Catronics klopte bij ons aan om de branding van de website en webshop beter uit te werken. Door de website onder handen te nemen, bood zich de opportuniteit aan om ook beter te scoren in Google.

Daarom gingen we aan de slag met de juiste teksten en voorzagen we een extra boost in Google met een blog. Zo vinden online zoekers vlot hun weg naar Catronics.

Scoren in Google

Als regionale speler moet Catronics opboksen tegen de grote online concurrenten. Door extra in te zetten op klantenservice en klantvriendelijkheid maken zij offline het verschil voor hun klanten. Door in te zetten op een goed uitgewerkte blog valt de expertise van Catronics ook online op.

In de eerste plaats is een blog uiteraard de ingang van je website. Door waarde te delen met jouw bezoekers spreek je het Google algoritme aan om jouw website een boost te geven. Hoe dat precies werkt? Dat lees je op onze blog. 😉

De uitdaging

De reparatie van een kapot toestel, gerichte uitleg bij een toestel of uitstekende service vereist een fysiek bezoek aan de winkel. We moeten dus inspelen op het aantrekken van winkelbezoeken. Daarom is het van groot belang dat de openingsuren, het adres en de telefoonnummer prominent aanwezig zijn. Zo weet een bezoeker onmiddelijk waar en wanneer hij terecht kan.

Daarnaast zorgen we ervoor dat de gebruiker zich aangesproken voelt om langs te gaan bij Catronics. Door online al veel waarde te delen met de bezoeker blinkt de winkel uit in zijn expertise. Die expertise wordt dan vertaald naar een offline verhaal in de winkels.

Website op maat

Ook voor het aanbieden van de Telenet & Base diensten in de Catronics winkels is een fysiek bezoek nodig. Maar je valt uit de boot als je online geen informatie kan terugvinden. De zoektocht naar een nieuwe GSM of telefoonabbonnement begint de dag van vandaag steeds online.

Dankzij een module om het beschikbare assortiment van telefoon toestellen online te presenteren kunnen bezoekers reeds op voorhand bekijken of hun toestel beschikbaar is in de winkel. Het aankopen van een toestel kan enkel met de juiste documenten die lokaal verkregen worden en daarom is het niet mogelijk online te verkopen.

Het belang van branding

Wanneer je concurreert met grote online spelers is het van groot belang dat je opvalt tussen die overweldigende concurrenten. Door in te zetten op een oprechte connectie met jouw doelpubliek profiteren zowel jij als bedrijf als jouw klanten van een betere beleving.

Door Catronics ook online als de klantvriendelijke, professionele en betrouwbare partner te “branden” (voorstellen) zetten we in op die oprechte connectie. Een belangrijk gegeven dat volledig bij het karakter past van het Catronics team.

Wees gerust kritisch!

Daar houden we van!

Je hoeft ons woord niet te geloven, wij streven enkel naar de beste kwaliteit. Daarom werken we nauw samen om van ieder project een succes te maken. Het effect daarvan lees je hier.

Bij Necess nemen ze écht de tijd om te luisteren. Het resultaat van mijn website voldoet dan ook perfect aan mijn verwachtingen. Zonder tijd te verliezen of de kosten de hoogte in te jagen.

Martine

catronics.be

Bij Necess nemen ze écht de tijd om te luisteren. Het resultaat van mijn website voldoet dan ook perfect aan mijn verwachtingen. Zonder tijd te verliezen of de kosten de hoogte in te jagen.

Martine

catronics.be

KLAAR OM JE ONDERNEMING EEN DIGITALE BOOST TE GEVEN?

Contact

0476 24 71 35
vansteenacker.axl@necess.be
Delphine Adriaensstraat 13
2275 Lille