pixel

Conversie gericht

Case study: verpakkingafsluiter.be

We bouwden een conversie gerichte webshop voor verpakking afsluiter. Daarvoor brachten we heel wat optimalisaties aan in het design.

De website staat zowel in voor het overtuigen van de bezoeker als het makkelijk verkopen van het product. Met die info op zak gingen we aan de slag om een ontwerp te ontwikkelen dat verkoopt.

Online marketing

Naast een overtuigende webshop koppelden we advertenties op Facebook en Instagram aan de webshop. Die kunnen we opvolgen via de Facebook Pixel. Een handige tool die ervoor zorgt dat we kunnen meten welke resultaten welke advertenties voortbrengen.

Weten is meten, en zo weten we snel waar we moeten bijsturen.

Resultaatgerichte responsieve website

Aangezien we vooral bezoekers naar de webshop sturen via Facebook en Instagram moest de webshop ook op een gsm overtuigend zijn. Door extra in te zetten op de mobiele versie konden we het super simpel maken om vanuit je zetel een bestelling te plaatsen.

Video’s

Om het product volledig tot zijn recht te laten komen gingen we aan de slag met de camera. We brachten het product in beeld met foto’s en video’s. Zo konden bezoekers van de webshop overtuigd worden door kwalitatief beeldmateriaal.

Wees gerust kritisch!

Daar houden we van!

Je hoeft ons woord niet te geloven, wij streven enkel naar de beste kwaliteit. Daarom werken we nauw samen om van ieder project een succes te maken. Het effect daarvan lees je hier.

KLAAR OM JE ONDERNEMING EEN DIGITALE BOOST TE GEVEN?

Contact

0476 24 71 35
vansteenacker.axl@necess.be
Torenstraat 59
2243 Pulle