pixel

Geoptimaliseerd voor Google

Case study: kleinzoersel.be

Restaurant Klein Zoersel was op zoek naar een partner om hun online aanwezigheid een update te geven. Hun prachtige locatie miste nog een prachtige voorstelling op het internet.

Het was belangrijk dat de juiste uitstraling werd overgebracht. Daarnaast moesten klanten makkelijk een tafel kunnen reserveren en overtuigd worden van hun kookkunsten.

Meer klanten aantrekken

Om meer reserveringen te kunnen scoren moest de website makkelijk gevonden worden in Google en moest er super snel gereserveerd kunnen worden. We gingen aan de slag met een zoekwoordenonderzoek om zo doelgericht te kunnen stijgen in Google.

Vandaag de dag verschijnt het restaurant bovenaan op relevante zoektermen. Daarmee bedoelen we vooral zoektermen voor mensen die het restaurant nog niet kennen. Als iemand op hun bedrijfsnaam zoekt staan ze uiteraard ook eerst.

Makkelijk te gebruiken op je telefoon

Iedereen zoekt vandaag via de telefoon. Dat is ook gewoon makkelijk en snel. Door vanaf het begin van het project rekening te houden met deze vereiste kunnen we efficiënt inzetten op een knappe website, zowel op computer als op tablet en gsm.

De offline stijl doortrekken

De prachtige locatie van Klein Zoersel moest ook op het internet weergegeven worden. Dankzij een fijn bezoek konden we dan ook onmiddellijk de offline stijl ervaren en ideeën verzamelen voor een online geheel.

Wees gerust kritisch!

Daar houden we van!

Je hoeft ons woord niet te geloven, wij streven enkel naar de beste kwaliteit. Daarom werken we nauw samen om van ieder project een succes te maken. Het effect daarvan lees je hier.

KLAAR OM JE ONDERNEMING EEN DIGITALE BOOST TE GEVEN?

Contact

0476 24 71 35
vansteenacker.axl@necess.be
Torenstraat 59
2243 Pulle