pixel

Opvallen in Google

Case study: notariskindermans.be

Als notaris sta je in voor de professionele afhandeling van belangrijke documenten. Je moet je echter wel aan enkele regels houden wanneer je jezelf wil promoten. Zo zijn betalende advertenties geen optie en zijn we daarom begonnen met een grondige SEO analyse en optimalisatie.

Professionaliteit en betrouwbaarheid staan centraal in het dagelijkse leven van een notaris. Die 2 elementen moesten dus zeker terugkomen in het ontwerp van de website. Oordeel gerust zelf of we die taak succesvol uitgevoerd hebben.

Met extra inzet op organische groei en verschijnen in de zoekresultaten gingen we de uitdaging aan. In geen tijd vloog notaris Kindermans van niet te vinden naar de eerste pagina in Google.

Dankzij het onderschijdend vermogen, zowel in de zoekmachine zelf als op de website, valt de website van notaris Kindermans nu extra op en staat de site steeds paraat om nieuwe klanten aan te trekken.

Professionaliteit & Betrouwbaarheid

Deze woorden staan centraal bij eender welke notaris. We leggen er dus graag de nadruk op in dit project. Dat doen we in de eerste plaats met behulp van het ontwerp. Maar evengoed door uitgebreidde uitleg te geven. Om extra vertrouwen te creeëren zorgden we ervoor dat je op iedere medewerker kan klikken en dan in een eenvoudige pop-up meer informatie te lezen krijgt. Zo weet jij als bezoeker wie je zal helpen. Mensen weten graag met wie ze samenwerken en een gezicht spreekt nu eenmaal meer aan dan een lange uitleg.

Wees gerust kritisch!

Daar houden we van!

Je hoeft ons woord niet te geloven, wij streven enkel naar de beste kwaliteit. Daarom werken we nauw samen om van ieder project een succes te maken. Het effect daarvan lees je hier.

Axl heeft onze website ontworpen. De samenwerking is erg vlot verlopen. Axl was beschikbaar, denkt mee na over het ontwerp en levert ook een goede service nadat de site online werd geplaatst! Een aanrader!
Jan

notariskindermans.be

Axl heeft onze website ontworpen. De samenwerking is erg vlot verlopen. Axl was beschikbaar, denkt mee na over het ontwerp en levert ook een goede service nadat de site online werd geplaatst! Een aanrader!
Jan

notariskindermans.be

KLAAR OM JE ONDERNEMING EEN DIGITALE BOOST TE GEVEN?

Contact

0476 24 71 35
vansteenacker.axl@necess.be
Delphine Adriaensstraat 13
2275 Lille