pixel

Hoog in Google & Conversie gericht ontwerp

Case study: rv-install.be

RV install was op zoek naar een geschikte partner voor de uitwerking van hun bedrijfswebsite. Een partner om op lange termijn samen te werken en ook in de toekomst ook ondersteuning kan bieden.

Na een eerste afspraak mochten we beginnen aan een conversie gerichte website met het oog op SEO. Met het logo en deze informatie op zak begonnen we onze witte canvas stilaan om te vormen tot een kwalitatieve website.

Inzet op SEO

RV install houdt zich bezig met 2 hoofdactiviteiten: elektriciteitswerken & bedrijfswageninrichting. Twee concurentiële markten waar SEO van groot belang speelt. In de eerste fase is het belangrijk de lokale SEO op punt te zetten. In de regio rondom RV install scoren in Google was dus een vereiste. Vanaf de start van het project hielden we de optimalisatie voor de zoekmachines in het oog.

Door op regelmatige tijdstippen de aangebrachte optimalisaties te evalueren hebben we een kwalitatief eindresultaat afgeleverd dat scoort in Google.

Responsieve website

De meerderheid van alle zoekopdrachten starten de dag van vandaag vanop een mobiel toestel. Je zorgt dus maar best dat je website geoptimaliseerd is voor iedere schermgrootte. Dat wist RV install ook, met extra oog voor detail ontwierpen we een website die zowel op computers als op mobiele toestellen makkelijk te gebruiken is.

Conversie gericht

Een website staat in om bezoekers om te zetten naar klanten. Het trekt nieuwe bezoekers aan, geeft informatie maar belangrijker: overtuigd. Met een conversie gericht ontwerp sturen we bezoekers richting het ondernemen van actie.

Wees gerust kritisch!

Daar houden we van!

Je hoeft ons woord niet te geloven, wij streven enkel naar de beste kwaliteit. Daarom werken we nauw samen om van ieder project een succes te maken. Het effect daarvan lees je hier.

KLAAR OM JE ONDERNEMING EEN DIGITALE BOOST TE GEVEN?

Contact

0476 24 71 35
vansteenacker.axl@necess.be
Delphine Adriaensstraat 13
2275 Lille