pixel

Gratis Website Training

Verkoop meer met jouw website

Een GRATIS website training om jou en jouw website beter te laten scoren. Laat jouw website in uw plaats werken.

JE HEBT EEN WEBSITE?

Super!

Je eerste stap in de goede richting is reeds gezet! Proficiat!

Maar waarschijnlijk mis je nog best wel wat kansen. Heb je bijvoorbeeld de Facebook Pixel al geïnstalleerd? Google Analytics gekoppeld? Of je website geregistreerd bij Google? Er valt zo veel uit een website te halen. Zaken waar je na het instellen geen werk meer aan heeft en dus voor jou kan laten verkopen. Of misschien kan je je design optimaliseren om bepaalde eigenschappen beter in de spotlight te zetten. 

We leggen je het met hand en tand uit in onze website training, iedereen welkom! 

Nog geen website?

Geen probleem! We geven je een welverdiend duwtje in de rug om jouw zaak online te lanceren!

Verkoop meer met jouw website

Verhoog jouw omzet dankzij een top website!

Hoe je dat doet? We leggen het graag uit op onze volgende website training!

Je website is jouw persoonlijke verkoper. Zijn grootste voordeel is dat hij nooit slaapt en altijd klaar staat. Wanneer jouw nieuwe klant in het midden van de nacht langs komt staat hij er om informatie en overtuiging over te brengen.

Om die overtuiging goed over te brengen houd je best met enkele zaken rekening. Belangrijke zaken die we graag uitgebreid toelichten op onze website training.

Geen trainingen gepland

GRATIS website training

In deze sessie stellen we jullie voor aan diverse mogelijkheden die jouw website nu misloopt.

Hoe je hoger in google geraakt? We tonen hoe het kan! Je komt te weten hoe het Google ranking algoritme werkt en welke zaken een invloed hebben op jouw positie.

 

Grijp je kansen op het internet

Er zijn nog zoveel kansen om op het internet te verkopen. Met een professionele en overtuigende website zorg jij voor een constante toestroom van klanten.

Door extra in te zetten op onze tips & tricks verhoog je je conversies via jouw website. Een website die voor jou werkt en jouw werk overneemt. Na onze training weet je precies waar je moet beginnen!

Wat staat er op de planning?

Feedback

We bekijken je website en bezorgen je er feedback op. Zo weet jij wat je kan veranderen en hoe je jouw website kan boosten!
f

Handige tips

We geven je graag verschillende tips mee om meer te verkopen op het internet. Je website een upgrade geven? Je ontdekt het tijdens onze volgende training!

Netwerken

We ontvangen je graag met een hapje en een drankje. Netwerk gerust met andere gelijkgezinden.

Schrijf je in!

Schrijf je vandaag nog in voor onze website training, de plaatsen zijn beperkt! We ontvangen je graag met een hapje en een drankje.

KLAAR OM JE ONDERNEMING EEN DIGITALE BOOST TE GEVEN?

Contact

0476 24 71 35
vansteenacker.axl@necess.be
Delphine Adriaensstraat 13
2275 Lille