pixel

Hoe scoort mijn website in Zandhoven?

Lokaal scoren op het internet is makkelijker dan je denkt! Je moet alleen goed weten waar te beginnen. Gelukkig helpen we je daar graag bij! Dit artikel legt je haarfijn uit hoe je meet hoe je website scoort en hoe je dat kan verbeteren.

Scoren in Zandhoven?

Het kan! We tonen je graag hoe! Met de juiste strategie en online aanwezigheid spring je er zo bovenuit. Hoger scoren in Google in Zandhoven? Het is een begin!

Meten hoe je website scoort in Zandhoven

Er zijn bepaalde tools die je kan gebruiken om te meten hoe jouw website scoort in Zandhoven en omstreken. We sommen er graag enkele op

1) Ubersuggest

Stap 1 om te weten te komen hoe jouw website scoort is deze ingeven in ubersuggest. Dit is een tool van wereldbekende marketeer Neil Patel. Met de tool meet je snel hoe jouw website scoort. Geef gewoon je website in en de tool kan aan de slag. Je kan dieper ingaan op de resultaten en zo nieuwe zoekwoorden en kansen ontdekken.

2) Search Console

De search console van Google geeft weer hoe je website presteerde in het verleden. Op welke zoekopdrachten verschijn je in Google, op welke positie sta je dan en wordt er ook effectief doorgeklikt naar je website? Je kan heel wat leren over de prestaties van jouw website.

3) Google Pagespeed

Deze snelle test geeft je onmiddellijk inzicht in de snelheid van je website. Hoe lang duurt het om je website te laden. Afhankelijk van je score zie je onmiddellijk of er nog ruimte is voor verbetering.

De tool geeft ook onmiddellijk aan welke stappen je nog kan ondernemen

4) Analytics

Google analytics werkt geavanceerder als de vorige tools. Je moet hiervoor een stukje code toevoegen aan je website. Vanaf dat moment krijg je realtime gegevens te zien over hoe jouw website scoort, welke pagina’s zijn populair, waarop zoeken je bezoekers, …

5) Hotjar

Hotjar staat je toe om echte inzichten te krijgen in het surfgedrag van je bezoekers. Doormiddel van heatmaps ontdek je waar vaak geklikt wordt, tot waar er gescrolld wordt op je pagina en je kan zelfs het hele traject van je bezoeker volgen.

Hotjar vereist ook de installatie van een stukje code in de website. Van zodra dat gebeurt is kan je beginnen met meten en optimaliseren van jouw website.

Ontvang een gratis analyse van jouw website

Wil je echt weten hoe jouw website scoort in Zandhoven? We voeren graag een gratis & vrijblijvende analyse uit van jouw website. Zo weet je onmiddellijk waar je kan bijsturen!

Ik wil een gratis analyse!

Meer uit je website halen?

Je website is jouw online verkoopmachine die 24/7 voor jou werkt. Zelfs jij kan niet zo hard werken. Op ieder moment van de dag staat je website klaar om potentiële klanten op te vangen en uit te leggen hoe jouw bedrijf hun probleem kan oplossen.

Wij zorgen voor meer omzet voor onze klanten. Zo simpel is het!

Maar ieder bedrijf is uniek. Ieder bedrijf heeft dus een andere strategie nodig. Dat hangt heel hard samen met hoe jij je als bedrijf in de markt wilt zetten. Hou daar dus vanaf het begin rekening mee als je jouw website meet en optimaliseert.

Als jij zoals de meerderheid van de ondernemingen een website online zet die niets opbrengt dan verlies je heel wat mogelijke klanten. We geven je graag nog enkele super handige tips mee om dat te voorkomen!

Ontdek hoe wij onze klanten laten scoren

Case Study: Catronics

Website & SEO

Case Study: RV install

Website & SEO

Case Study: AC serv

Website, SEO & Branding

Case Study: Jan Kindermans

Website & SEO

KLAAR OM JE ONDERNEMING EEN DIGITALE BOOST TE GEVEN?

Contact

0476 24 71 35
vansteenacker.axl@necess.be
Torenstraat 59
2243 Pulle